Amazon Quiz Answers – Today’s Answers of Oppo Reno 2F

Amazon Daily Quiz Answers

23
Contents On Post HIDE

Amazon Daily Quiz Answers – 8 AM – 12 PM

Amazon Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers, Amazon Today Quiz Answers, amazon free cashback quiz, amazon weekly quiz answers.

Hello Guys! I hope you’re doing well. Today, I am back with another Daily Quiz article. In today’s Quiz, We can win Oppo Reno 2F by giving correct answers of 5 Simple questions.

Amazon daily provides one quiz to his App only customers and one winner is selected every day. If you luckily become the winner of Quiz, You may get Free amazon pay balance, Free smartphones, New Gadgets, etc.

Amazon Daily Quiz Timing and Schedule

  • Today’s Quiz – Oppo Reno 2F Quiz
  • Timing – 8 AM to 12 PM
  • Number of Winners – 1
  • Winning Prize – Free Oppo Reno 2F

Also Read: Paytm New UPI Cashback offer – Earn Rs.1000 Paytm cashback

How to Participate in the Amazon Daily Quiz?

1 . First of all, Update or Download amazon app from here.

2. Open the App and Login with Your Mobile and Password.

3. Click on Search bar and Search Quiz.

4. Click on Funzone Banner option.

amazon daily quiz answers

5. Scroll Down and You will see Oppo Reno Quiz. 

6. Click on it and Click on Start Button.

7. Give 5 Correct Answers.

8. Now, If you are selected as a winner, You will be informed via Mail or Message.

Amazon Daily Quiz Answers – Win Oppo Reno 2F (25th March 2020)

Q1. The astronauts aboard the International Space Station (ISS) have managed to successfully cultivate which nutritious salad crop?

Ans – lettuce

Q2. On March 8th, 2020, who become the first captain to lead a side in any ICC Cricket World Cup event final on his or her birthday?

Ans – Harmanpreet Kaur

Q3. The Kimberley Process is an international certification scheme that regulates trade in which product?

Ans – diamond

Q4. A newly discovered grasshopper species has been named ‘Kaikaia __’ after which singer known for her ‘wacky fashion sense’?

Ans – Lady Gaga

Q5. Which actress has been roped in to star in film-maker Anurag Kashyap’s first international project titled ‘Talkh’?

Ans – Anigra Dhar

Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.15000 Pay balance (19th March 2020)

Q1. Who has proposed a new climate law that would set a target of net-zero greenhouse gas emissions by 2050?

Ans – European Union

Q2. Bundelkhand Expressway is being built in which Indian state?

Ans – Uttar Pradesh

Q3. Who is the only second Indian woman cricketer after Mithali Raj to top the women’s T20 International rankings?

Ans – Shafali Verma

Q4. Which social media app announced a new sharing format called ‘fleets’ – which disappears after 24 hours?

Ans – Twitter

Q5. Which institution is responsible for conferring the highest

Ans – Lalit Kala Akademi

Amazon Daily Quiz Answers – Win Go Pro Hero 8 (17th March 2020)

Q1. Which of these is a platform from Google’s Jigsaw technology incubator used to spot fake and doctored images?

Ans – Assembler

Q2. Which of these company’s newest venture is princess-inspired bridal wear?

Ans – Disney

Q3. Which of these teams recently beat Karnataka in the semis to reach their first Ranji trophy final since the 2006/07 season?

Ans – Bengal

Q4. Which is the first commercial space tourism company to go public?

Ans – Virgin Galactic

Q5. The mortal remains of Guruvayur Padmanabhan was recently consigned to flames in Ernakulam district on March 1st. What animal is it?

Ans – Elephant

Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.50,000 Pay balance (16th March 2020)

Q1. Realme and Xiaomi’s smartphones will now use GPS technology NavIC offered by which organisation?

Ans – ISRO

Q2. Which of the following is currently the largest cricket stadium in the world and recently hosted US President Donald Trump?

Ans – Sardar Patel Stadium

Q3. Which pioneering businessman born on March 3rd, floated the Central India Spinning, Weaving, and Manufacturing Company in Nagpur?

Ans – Jamsetji Tata

Q4. Which director of several Bollywood blockbusters is also the director of the Amazon Prime series ‘The Forgotten Army’?

Ans – Kabir Khan

Q5. Who among these extended his unbeaten start to the season by claiming victory at the Dubai Open recently?

Ans – Novak Djokovic

Amazon Daily Quiz Answers – Win OnePlus 7T Pro (15th March 2020)

Q1. Suella Braverman, an Indian-origin minister was recently sworn in as the Attorney General of which country?

Ans – UK

Question 2. Which is the first Arab country to build a nuclear power plant?

Ans – UAE

Q3. According to the Hurun Global Rich List 2020, which Indian is the second youngest self made billionaire in the world?

Ans – Ritesh Agarwal

Q4. Which tech CEO has released a new EDM single called ‘Don’t Doubt ur Vibe’?

Ans – Elon Musk

Q5. Which of these characters would NOT feature in the upcoming Rohit Shetty movie Sooryavanshi?

Ans – Chulbul Pandey

Amazon Daily Quiz Answers – Win Lenovo Legion Laptop (14th March 2020)

Q1. The recently discovered Craspedotropis gretathunbergae is a species of what animal?

Ans – Snail

Q2. Which child actor who acted in Mr India is now a successful choreographer and the director of movies such as Baaghi 2 and Baaghi 3?

Ans – Ahmed Khan

Q3. As per the recent ‘Hurun Global Rich List 2020’, which country has the highest number of billionaires?

Ans – China

Q4. Which five-time Grand Slam champion recently announced her retirement from tennis at the age of 32?

Ans – Maria Sharapova

Q5. ‘Jungle Cry’ is about 12 underprivileged children from Odisha who went on to win the U14 World Cup in which sport?

Ans – Rugby

Amazon Daily Quiz Answers – Win Casio 61 Keyboard (13th March 2020)

Q1. The cast of which American sitcom will reunite exclusively for an untitled unscripted special for HBO Max to be directed by Ben Winston?

Ans – Friends

Q2. As of February, 2020, which country is India’s top trade partner?

Ans – USA

Q3. Which of these movies received a three month SGST tax exemption from the Madhya Pradesh government?

Ans – Thappad

Q4. Svalbard Global Seed Vault, the world’s largest secure seed storage facility, lies on which country’s archipelago?

Ans – Norway

Q5. Bob Iger recently ended his 15-year run as the CEO of which entertainment company?

Ans -Walt Disney

Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.10000 Pay Balance (12th March 2020)

Q1. The world’s first robot citizen recently arrived in Kolkata and donned a red-and-white traditional Bengali saree. Name the robot.

Ans – Sophoa

Q2. Hosni Mubarak was the president of which country for almost 30 years?

Ans – Egypt

Q3. India’s first floating jetty was recently inaugurated in which state?

Ans – Goa

Q4. Which company has introduced a new ‘zero’ line of vegan, gluten-free products that have no preservatives or colours?

Ans – Colgate

Q5. Sachin Tendulkar took to Twitter to wish which player on his retirement and said ‘You made my last Test special by picking 10 wickets’?

Ans – Pragyan Ojha

Amazon Daily Quiz Answers – Win LG W30 Pro Smartphone (11th March 2020)

Q1. Taika Waititi recently made history as the first person from which ethnicity to win an Oscar, as he won for Best Adapted Screenplay?

Ans – Maori

Q2. The very popular play Piya Behrupiya directed by Atul Kumar is an adaptation of which Shakespeare work?

Ans – Twelfth Night

Q3. Mom and Dad have four daughters, and each daughter has one brother. How many people are there in the family?

Ans – Seven

Q4. Who recently launched an upgraded geo-imaging web portal called Bhuvan Panchayat 3.0?

Ans – ISRO

Q5. The upcoming film ‘The New Mutants’ is part of which movie franchise?

Ans – X Men

Amazon Daily Quiz Answer – Win Canon M200 Camera (10th March 2020)

Q1. Which of these words can not be formed using only the first line of letters on your computer keyboard?

Ans – Keyboard

Q2. Which former Wimbledon champion is the current coach of Australian Open 2020 winner Novak Djokovic?

Ans – Goran Ivanisevic

Q3. Washing soda is the common name for which compound?

Ans – Sodium carbonate

Q4. A Megagon is a polygon with _____ sides. Fill in the blanks.

Ans – 1 million

Q5. Who recently broke Alok Kapali’s record of being the youngest to take a Test match hat-trick?

Ans – Naseem Shah

Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.150000 Pay balance (9th March 2020)

Q1. In which country would you find Victoria Falls, classified as the world’s largest sheet of falling water based on its combined width and height?

Ans – Zambia

Q2. Former French open champion Carlos Moya is the coach of which famous tennis player?

Ans – Rafael Nadal

Q3. The latest book in the Asterix series is – Asterix and the _____ ______. (Fill in the blanks)

Ans – Chieftain’s Daughter

Q. Marcelo Rebelo de Sousa who arrived in India on 13th February is the President of which country?

Answer is – Portugal

Q5. In which country would you find North Cape, the northernmost point in Europe that can be accessed by car?

Ans – Norway

Amazon Daily Quiz Answers – Win Poco F1 Smartphone (8th March 2020)

Q1. Which ground will host the final of the Women’s T20 World Cup 2020 today on the occasion of International woman’s day?

Ans – MCG

Q2. In 2019, Jayshree Vyas became the first independent woman director appointed by which stock exchange?

Ans – Bombay Stock Exchange

Q3. What is the capital of Norway?

Ans – Oslo

Q4. The number ‘0’ does NOT have an equivalent in Roman numerals. (True or False)

Ans – True

Q5. Parveena Ahanger who appeared on BBC’s 2019 list of 100 most inspiring woman is known as the Iron Lady of ___. Fill in the blanks

Ans – Kashmir

Amazon Daily Quiz Answers – Win Dyson Air Purifier (7th March 2020)

Q1. Rial is the official currency of ______. Fill in the blanks.

Ans – Iran

Q2. Which of the following national parks is located in Rajasthan?

Ans – Keoladeo National Park

Q3. What is the chemical symbol of lead?

Ans – Pb

Q4. Wellington is the capital of which country?

Ans – New Zealand

Q5. India has the shortest written constitution of any sovereign country in the world. (True or False)

Ans -FALSE

Amazon Daily Quiz Answers – Win Sony Playstation 4 (6th March 2020)

Q1. Which plant was added to the Guinness Book of Records as the fastest growing plant on earth?

Ans – Bamboo

Q2. In the Marvel Cinematic Universe, we see Hulk as a green-colored giant superhero. But what color was he meant to be originally?

Ans – Grey

Q3. Which of the 7 continents of the world has the most number of countries?

Answer is – Africa

Q4. Which country is referred to as ‘the land of a thousand lakes’?

Ans – Finland

Q5. Which Oscar winning Hollywood star is of Indian descent and was given the name Krishna Pandit Bhanji at the time of his birth?

Ans – Sir Ben Kingsley

Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.20000 Pay balance (5th March 2020)

Q1. Who among these was NOT named in the Asia XI squad for a series to celebrate the 100th birth anniversary of Sheikh Mujibur Rahman?

Ans – Rohit Sharma

Q2. The foundation stone for the Army headquarters new building was recently laid. What has it been christened as?

Ans – Thal Sena Bhawan

Q3. @ gypsyking101 is the Instagram handle of which famous person currently in the news?

Ans – Tyson Fury

Q4. Which of these has been declared the theme for National Science Day 2020, by the government’s Department of Science & Technology?

Ans – Women in Science

Q5. Who is known as the ‘Waterman of India’ and is renowned for his conservational efforts in bringing back many rivers, and increasing the water table level in Rajasthan?

Ans – Dr. Rajendra Singh

Amazon Daily Quiz Answers – Win Nokia 7.2 Smartphone (4th March 2020)

Q1. Which famous basketball player nicknamed himself the ‘Black Mamba’ after watching Quentin Tarantino’s ‘Kill Bill’?

Ans – Kobe Bryant

Q2. US first lady Melania Trump, attended which of these classes at Sarvodaya Senior Secondary School in Delhi?

Ans – Happiness Class

Q3. On 25th February, India observed the first anniversary of which of these famous structures?

Ans – National War Memorial

Q4. Which of these comic book characters has been a guest of the Maharaja of Gaipajama?

Ans – Tintin

Q5. Which of these organisations declared 2020 as the ‘Year of the Nurse and Midwife’?

Ans -WHO

Amazon Daily Quiz Answers – Win Armani Exchange Watch (3rd March 2020)

Q1. What is the name of the app that helps writers to keep track of complex narratives, recently launched by Vikram Chandra?

Ans – Granthika

Q2. Which teams played in the finals of the ICC U-19 Cricket World Cup 2020?

Ans – Bangladesh and India

Q3. Which Premier League team has been banned from the UEFA Champions League for 2 seasons for failing to comply with Financial Fair Play regulations?

Ans – Manchester City

Q4. Which challenge became a viral sensation after a singer uploaded a collage of four images to her Instagram feed on January 21, 2020?

Ans – Dolly Parton Challenge

Q5. Who shared the 2020 Laureus World Sportsman of the Year with Lewis Hamilton?

Ans -Lionel Messi

Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.15000 Pay Balance (2nd March 2020)

Q1. Which of these former Indian Prime Ministers born on 29th February first became Prime Minister at the age of 81?

Ans – Morarji Desai

Q2. Which Indian sportsperson won ESPN’s Female Sportsperson of the Year award for the third consecutive year?

Ans – PV Sindhu

Q3. ‘Unleash the Madness’ is the tagline of which recent Bollywood movie?

Ans – Malang

Q4. Amazon’s chief executive Jeff Bezos recently committed $10 billion to address which of these causes?

Ans – Climate change

Q5. The movie Sonchiriya which shared the Filmfare Critics award for Best Film is set in which of these regions?

Ans – Chambal

Amazon Daily Quiz Answers – Win Samsung A10 (1st March 2020)

Q1 – Who is the captain of India’s 2020 ICC Women’s T20 World Cup team?

Ans – Harmanpreet kaur

Q2 -Which upcoming Marvel movie would star Salma Hayek and Angelina Jolie together?

Ans – The Eternals

Q3 -Larry Tesler, who passed away in February 2020, was the creator of which popular keyboard function?

Ans – Cut, Copy Paste

Q4 -In which country would you find the Shanidar Cave – a hotspot for Neanderthal remains?

Ans – Iraq

Q5 – Institute for Defense Studies and Analyses (IDSA), was renamed after which former Union Minister?

Ans – Manohar Parrikar

Amazon Daily Quiz Answers – Win Bose Soundsport Headphones (29th Feb 2020)

Q1. Abhimanyu Dassani who recently won the Filmfare for Best Debut (Male) is which actress’s son?

Ans – Bhagyashree

Q2. Muriel is the middle name of which character from the television Sitcom Friends

Ans – Chandler

Question 3. Which Bangalore-based startup has offered interns ₹1,00,000 for sleeping for 9 hours for 100 nights?

Ans – Wakefi

Q4. Ashraf Ghani won the second term as the President of which country?

Ans – Afghanisthan

Q5. In 2019, Parasite became the first South Korean movie to win the Palme d’Or at which famous movie festival?

Ans – Cannes

Amazon Daily Quiz Answers – Win Fitbit Versa 2 (28th Feb 2020)

Q1. Which of these is the common title of a 2003 Ramgopal Varma film and a 2020 Vicky Kaushal release

Ans – Bhoot

Q2. Who has become the first Indian to reach 50 million Instagram followers?

Answer is – Virat Kohli

Q3. The founder of retail chain DMart is the second richest person in India according to Forbes. Who are we referring to?

Ans – Radhakishan Damani

Q4. Which company signed an agreement with AAI for operating the Ahmedabad, Mangaluru, and Lucknow airports for the next 50 years?

Ans – Adani Group

Q5. Facebook recently released which app to help hobbyists organize photos of their own projects into themed collections?

Ans -Hobbi

Amazon Daily Quiz Answers – Win Rs.5000 Pay balance (24th Feb 2020)

Q1. Shaktikanta Das born on 26th February, former IAS officer is currently serving in which very important post in India?

Ans – RBI Governor

Q2. The National Maritime Heritage Complex is to be set up in which of these places?

Ans – Lothal

Q3. The 4th installment of which franchise won the Oscar for the Best Animated Feature in 2020?

Ans – Toy Story

Q4. Which of these countries will play in the 2020 ICC Women’s T20 World Cup for the first time?

Ans – Thailand

Q5. The Amazon Prime web series ‘The Forgotten Army’ is narrated by which Bollywood superstar?

Ans – Shahrukh Khan

Amazon Daily Quiz Answers – Win OnePlus TV (22nd Feb 2020)

Q1. Tangi, a social video sharing app is one of the latest offerings from which tech giant?

Ans – Google

Q2. Saikhom Mirabai Chanu, who recently created a new national record, represents India in which sport?

Ans – Weightlifting

Q3. The National winter games event is set to be held in which of these places?

Ans – Gulmarg

Q4. Which Indian animal is chosen as the mascot for COP 13 Convention on the Conservation of Migratory Species of Wild Animals?

Ans – Great Indian Bustard

Q5. The storm ‘Ciara’ recently hit several countries of which continent?

Ans -Europe

Amazon Daily Quiz Answers – Win Casio 61 Keyboard (21st Feb 2020)

Q1. Which company has recently acquired Scape Technologies- a computer vision start up working on location accuracy beyond GPS?

Ans – Facebook

Q2. Which Roman Emperor is said to be behind the origin of the Leap Year?

Ans – Julius Caesar

Q3. Sandeep Mathrani has been appointed the new CEO of which company?

Ans – WeWork

Q4. Who was recently awarded the ’Kishore Kumar Samman’ by Madhya Pradesh Government?

Ans – Waheeda Rehman

Q5. Archaeologists in the Czech Republic have uncovered the oldest wooden structure ever found. What is it?

Ans – Water well

Amazon Dialy Quiz Answers – Win Rs.10000 Pay Balance (20th Dev 2020)

Q1. The ‘Kala Ghoda Arts Festival’ is organised annually in which Indian city?

Ans – Mumbai

Q2. Which Asian country has introduced a ‘sustainable development fee’ for tourists?

Ans – Bhutan

Q3. NS Dharmshaktu has recently been presented an award by the President for his work in combating leprosy. After whom is the award named?

Ans – Mahatma Gandhi

Q4. Which Indian company recently launched services in London, offering services in Comfort, Comfort XL and Executive Ride categories?

Ans – OLA

Q5. The Indian Institute of Veterinary Research has recently developed a vaccine to combat CSF. What does S stand for in ‘Classical S___ Fever’?

Ans – Swine

Amazon Daily Quiz Answers – Win Samsung Galaxy note 10 (19th Feb 2020)

Q1.  The currency of Costa Rica, the Colon is named after which famous personality?

Ans – Christopher Columbus

Q2.  Anthony Hopkins, Tom Hanks, Al Pacino and Joe Pesci all lost in a category at the 2020 Oscars, who won the award in that category?

Ans – Brad Pitt

Q3. 12 year old Kaamya Karthikeyan has recently become the youngest to climb the highest peak in which continent?

Ans – South America

Q4. Optophobia is the fear of what?

Ans – Fear Of Opening One’s Eye

Q5. Who among the following made his first ODI century during the India vs New Zealand ODI series in 2020?

Ans – Shreyas Iyer

Amazon Daily Quiz Answers – Win Sony Home Theatre (18th Feb 2020)

Q1. Which of these firsts did Parasite achieve by winning the Best Picture Oscar in 2020?

Ans – First foreign language film to win

Q2. Who was the only batsman to make 400 runs or more in the 2020 U19 Cricket World Cup?

Ans – Yashasvi Jaiswal

Q3. Which recent Padma Vibhushan awardee born on 14th February, became a cabinet minister in Haryana at the age of 25?

Ans – Sushma Swaraj

Q4. A doctor of Indian origin, SS Vasan has been made the head of a team of researchers to develop a vaccine for what?

Ans – Coronavirus

Q5. As per a recent notification, which of these has the RBI kept unchanged at 5.15% ?

Ans – Repo rate

Amazon daily Quiz Answers – Win Rs.200000 Pay balance (17th Feb 2020)

Q1. White, yellow, red, orange, blue, and green were the six original colors on the classic version of which 40-year old iconic toy?

Ans – Rubik’s Cube

Q2. The 2020 Australian open was Novak Djokovic’s ___ Grand Slam singles victory. (Fill in the blanks.)

Ans – 17th

Q3. The Union Budget proposed which of these to build a National cold supply chain for perishables such as meat and fish?

Ans – Kisan Rail

Q4. The upcoming film ‘The New Mutants’ is part of which movie franchise?

Ans – X Men

Q5. Which famous political activist born on February 13th, wrote the poem ‘In the Bazaars of Hyderabad’?

Ans -Sarojini Naidu

Amazon Daily Quiz Answers – Win Oneplus 7 Pro (16th Feb 2020)

1. Indian-American Arvind Krishna has been appointed as the new Chairman of which global tech company?

Ans – IBM

Q2. What is the name of the $500 billion city-of-the-future that Saudi Arabia plans to build?

Ans – Neom

Q3. Who recently won his career’s 33rd National title at the Senior National Billiards Championship?

Ans – Pankaj Advani

Q4. The world’s smallest gold coin, which features Albert Einstein, was recently released by which country?

Ans – Switzerland

Q5. The words ‘Ordem e Progresso’ can be found on the flag of which country?

Ans – Brazil

Amazon Daily Quiz Answers – Win Alexa Echo Show (15th Feb 2020)

Q1. At which two venues did India take part in two consecutive T20I matches that both went to a super over?

Ans – Hamilton and Wellington

Q2. Which Hindi word was chosen as the ‘Oxford Hindi Word of 2019’ by the Oxford University Press?

Ans – Samvidhaan

Q3. The 2020 Hindi film ‘Gul Makai’ is based on the the life and struggle of which famous personality?

Ans – Malala Yousafzai

Q4. Who recently displaced Volkswagen as the world’s second most valuable carmaker?

Ans – Tesla

Q5. The town of Schengen, after which a famous treaty is named, is located in which country?

Ans – Luxembourg

Amazon Daily Quiz Answers – Win iPad Pro (14th Feb 2020)

Q1. In which country is it customary for women to give men chocolate on Valentine’s Day?

Ans – Japan

Q2. The Indian Navy recently launched Operation Vanilla to help which cyclone hit island-nation?

Ans – Madagascar

Q3. What did the founder of Domino’s give his future wife for their first Valentine’s Day?

Ans – A heart shaped Pizza

Q4. Toyota is making an electrified fleet of vehicles for which major 2020 event?

Ans – Tokyo Olympics 2020

Q5. Who recently launched an upgraded geo-imaging web portal called Bhuvan Panchayat 3.0?

Ans -ISRO

Amazon daily Quiz Answers – Win Rs.150000 Pay balance (13th Feb 2020)

Question 1. The first fully solar-powered airport in the world is in India. Which city can you find it in?

Ans – Cochin

Q2 – The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?

Ans – Jhumpa Lahiri

Q3 – To commemorate Rahul Dravid’s 10,000 Test runs, a wall with 10,000 bricks was built in which of these stadiums?

Ans – M Chinnaswamy stadium, Bengaluru

Q4 – Which of the following national parks is located in Rajasthan?

Ans – Keoladeo National Park

Q5 – What is the capital city of Mizoram?

Ans -Aizawl

Amazon Daily Quiz Answers – Win iPhone XS (12th Feb 2020)

Q1. Which song by Coldplay (filmed in Mumbai) features Beyonce, and Bollywood star Sonam Kapoor and showcases the festival of Holi, among other things related to India?

Ans – Hymn for the Weekend

Q2. What is the name of the mythical creature which has the head of a human and the body of a lion? A large structure of this is seen in Giza, Egypt.

Ans – Sphinx

Q3. In the Lion King, what is Simba’s mother’s name?

Ans – Sarabi

Q4. Ishwar Chandra Vidyasagar was born on 26 September 1820. He fought for women’s right as an activist and helped introduce the ‘Widow re-marriage act’ in India. Where was he born?

Ans – West-Bengal

Q5. Where would you find the Mismi mountain peak, the most distant source of the Amazon River?

Ans -Peru

Amazon Daily Quiz Answers – Win Oppo Reno 2Z (9th Feb 2020)

Q1 – Which of these was earlier known as the ‘Hailey National Park’ when it was established in 1936?

Ans – Jim Corbett National Park

Q2 – Which country’s highest point is Mount Fuji, a dormant volcano?

Ans – Japan

Q3 – Which was named as the ‘Word of the Year 2018’ by Oxford dictionaries?

Ans – Toxic

Q4 – In a 1999 Test match against South Africa, New Zealand tail-ender Geoff Allott batted a memorable innings which lasted 101 minutes. How many runs did he score?

Ans – 0

Q5 – I can talk English, I can walk English, I can laugh English, because English is a phunny language’, which actor said this dialogue in a Bollywood movie?

Ans -Amitabh Bachchan

Note – Participate in Daily Quiz Answer between 8 AM to 12 PM.

Thanks for reading this article. If you want more interesting articles like this to share it with your friends. Join Our Telegram Channel – Earning Tricks

23 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here