Amazon Today Quiz Answers 8th Feb 2020 | Win Kenwood Food Processor Today

32
Contents On Post HIDE
5. Amazon Quiz Answers – Win FiiO Music Player (31st Jan 2020)

Amazon Daily Quiz Contest, Amazon Christmas Quiz, Amazon Quiz Answers, Amazon Today Quiz Answers, Amazon recharge tricks, Amazon cashback offers, Amazon free gift voucher, Amazon 8th February 2020 Quiz Answers, Amazon deals, and Offers.

Amazon Today Quiz Answers – Win Kenwood Food Processor Today

Hello Guys! I hope you all are fine. Today, I’m going to show you Today Quiz Questions and Answers of Amazon Today Quiz. We have Uploaded Correct Answers. You can Win Kenwood Food Processor Today from this Quiz.

This Offer is Specially For you. In this Offer, You’ve to give Answers Of 5 Simple Questions and You Will Get a Chance to Win Latest Launched Flagship Products and Prize Money. You will Win Kenwood Food Processor Today with Amazon today quiz answers.

Also Read: PUBG Mobile New Trick to get Free M416 Skin, Permanent Outfit and More

Amazon is an android app available in Play Store. It is Basically a Shopping Website. Here you can buy products in all categories like Home and Kitchen, Electronic Items, Computer, and Accessories, etc. Amazon Pay is an Extended Program By Amazon. It Works Similarly Like Paytm, Phonepe, etc. You can Do Prepaid Recharge, Pay Electricity Bill, DTH Bill, Pay Using UPI.

Amazon Also Offers a Program which is Amazon Quiz in which all Amazon App users can participate and get a chance to win the latest flagship Products. Here are Today’s Amazon Quiz Questions and Answers. I hope You Like it.

How to Participate in the Amazon Quiz Daily Contest?

  1. First Of All Download Amazon App from Play Store.
  2. Install and Open the application.
  3. Now, If You already have an Amazon account then log in or Sign-in otherwise Create a new account.
  4. After a successful Login, Search Quiz Time.
  5. You will get an Option Quiz Time.
  6. Choose that option.
  7. Participate in Amazon Quiz Contest.
  8. Give all Correct Answers.
  9. If You Will win any prize, You’ll get a Mail.

Note: Participation Will Ends At 12 PM Today.

Today’s Amazon Quiz Answers – Win Food Processor Today (8th Feb 2020)

Q1 – Narain Karthikeyan is the sportsman in the field of which sport?

Ans – Formula one racing

Q2 – She was the first Indian woman to become a teacher, and opened up the first girl’s school in India in 1848. Who is she?

Ans – Savitribai Phule

Q3 – What is the dot that appears over the lowercase letters, ‘i’ and ‘j’, called?

Ans – Tittle

Q4 – What is the slang term given to a ball that is bowled so well that it is considered unplayable by the batsman in cricket?

Ans – A jaffa

Q5 – Punjab is also called ‘The Land of Five Waters’. Which of these is NOT a river the name that flows through the region?

Ans -Tapti

Previous Amazon Quizzes Answers

Amazon Quiz Answers – Win Fossil Leather Bag (7th February 2020)

Q1 – Bluetongue, a disease on domestic and wild ruminants(Goats, sheep, cattle) is caused by ______? (Fill in the blank)

Ans – Virus

Q2 – Which among the following is NOT a work of Rabindranath Tagore?

Ans – Kapala Kundala

Q3 – Which was the first Indian movie nominated for Oscar?

Ans – Mother India

Q4 – The modern game of Golf originated in which country?

Ans – scotland

Q5 – The one horn Rhino is found in which country?

Ans – India

Amazon Quiz Answers – Win Redmi Note 8 Pro (5th Feb 2020)

Q1 – Padma Vibhushan Pandit Chhannulal Mishra is a noted exponent of which Gharana of the Hindustani classical music?

Ans – Kirana

Q2 – Director of Panga, Ashwini Iyer Tripathi has also directed which of these movies?

Ans – Bareilly ki Barfi

Q3 – A model of which French aircraft was part of the Indian Air Force tableau at Republic Day parade 2020?

Ans – Rafale

Q4 – Which is the common sport played by Roger Federer and Sofia Kenin?

Ans – Tennis

Q5 – Isabel dos Santos, Africa’s richest woman, is from which country?

Ans -Angola

Amazon Quiz Answers – Win Rs.20000 Pay Balance (3rd Feb 2020)

Q1. What is the name of the humanoid robot from ISRO that will travel on the first test flight of the Gaganyaan mission?

Ans – Vyommitra

Q2. Uber recently announced a partnership with which company to mass-produce ‘air taxis’?

Ans – Hyundai

Q3. Which of these sportspeople has been awarded the Padma Bhushan in 2020?

Ans – PV Sindhu

Q4. Which famous character actor is playing the role of Indian team manager PR Man Singh in the movie 83?

Ans – Pankaj Tripathi

Q5. Irish conductor Eímear Noone is to set to become the first woman to conduct the orches

Ans -Oscars

Amazon Quiz Answers – Win Oppo Reno 2F (2nd Feb 2020)

Q1 – Katerina Sakellaropoulou has recently been elected as the first female president of which country?

Ans – Greece

Q2 – Which Chinese zodiac symbol represents the Chinese New Year 2020?

Ans – Rat

Q3 – Which of these basketball legends wrote and narrated the short film ‘Dear Basketball’? (Hint: He tragically passed away recently)

Ans – Kobe Bryant

Q4 – Bal Shakti Puraskar is an annual award presented by the Indian President to whom?

Ans – Children

Q5 – Priyam Garg is captaining India in which international tournament being held currently?

Ans -ICC U19 World Cup

Amazon Quiz Answers – Win Godrej Air Conditioner (1st Feb 2020)

Q1 – Recently, 146 of ‘Irrawadys’ were spotted in Chilika lake, Odisha. What kind of animals are Irrawadys?

Ans – Dolphins

Q2 – Which UNESCO World Heritage Site was the center-piece of the Gujarat tableau at 2020 Republic Day parade?

Ans – Rani Ki Vav

Q3 – Which of these sportspeople has been awarded the Padma Vibhushan in 2020?

Ans – MC Mary Kom

Q4 – Which Indian actor was recently honored with the Crystal Award of the World Economic Forum 2020?

Ans – Deepika Padukone

Q5 – Blue Origin – a company owned by Jeff Bezos deals in which sector?

Ans – Space

Amazon Quiz Answers – Win FiiO Music Player (31st Jan 2020)

Q1 – Prime Minister Narendra Modi recently traveled to Davos, Switzerland to participate in what important global gathering?

Ans – World Economics Forum

Q2 – The Odisha tableau at the 2020 Republic Day parade was themed on which festival?

Ans – Rath Yatra

Q3 – Sir Anerood Jugnauth, one of the Padma Vibhushan awardees in 2020, is a former President and Prime Minister of which country?

Ans – Mauritius

Q4 – Which award (the latest ceremony was held recently) has been presented by The Recording Academy since 1958 in the field of music?

Ans – Grammy

Q5 – Ganga-Volga dialogue is a bilateral exercise between India and which country?

Ans – Russia

Amazon Quiz Answers – Win Rs.5000 Pay Balance (30th Jan 2020)

Q1 – Imtiaz Ali has directed two movies with the same name, one released in 2009 and the other will be released in 2020. Name the film.

Ans – Love Aaj Kal

Q2 – Jair Bolsonaro, the chief guest on the 2020 Republic Day, is the current president of which country?

Ans– Brazil

Q3 – Nashik valley in India is well known for the production of which of these?

Ans – Wine

Q4 – Today, 2 minutes of silence is observed at 11AM in India to mark the death anniversary of which national figure?

Ans – Mahatma Gandhi

Q5 – Radha Krishna Mathur is the 1st Lieutenant Governor of which Indian territory?

Ans -Ladakh

Amazon Quiz answers – Win Samsung Galaxy Note 10 (28th Jan 2020)

Q1 – Which of these global forums is celebrating its 50th anniversary in 2020?

Ans – World Economic Forum

Q2 – Which of these is the title of a 2020 Hindi film starring Hema Malini?

Ans – Shimla Mirchi

Q3 – Which Bharat Ratna awardee was often referred to as Sudhakantha?

Ans – Bhupen Hazarika

Q4 – Who among these was one of the military leaders of Shivaji Maharaj?

Ans – Tanaji

Q5 – Which country has recently announced the Space Domain Mission Unit to counter threats against satellites?

Ans -Japan

Amazon Quiz Answers – Win Sony Home Theatre (28th Jan 2020)

Q1 – Which family game released a “nonpartisan” edition this year, hoping to prevent political arguments?

Ans – Uno

Q2 – Which country is the host of the ongoing 2020 Under-19 Cricket World Cup?

Ans – South Africa

Q3 – After 88 years, Mumbai Police is inducting what back into their patrol units?

Ans – Horses

Q4 – The Annapurna trekking circuit falls in which country?

Ans – Nepal

Q5 – Who did Joaquin Phoenix call his favorite actor in a recent acceptance speech at the Screen Actors Guild awards?

Ans –Heath Ledger

Amazon Quiz Answers – Win Rs.20,000 Pay balance (27th Jan 2020)

Q1 – The root “hibern” in the word “hibernate” relates to which of these?

Ans – Winter

Q2 – Which Indian is the current Chief Economist of the International Monetary Fund?

Ans – Gita Gopinath

Q3 – Who was the first woman parade adjutant for the Republic Day parade?

Ans – Tenya Shergill

Q4 – Which cricketer recently won the ‘Sir Garfield Sobers Trophy’ for ICC Player of the Year?

Ans – Ben Stocks

Q5 – Which of these countries receives 20,000 tulips each year as a gift from the Netherlands?

Ans – Canada

Amazon Quiz Answers – Win Realme U1 Smartphone (26th Jan 2020)

Q1- Which of these words has come from the Sanskrit for ‘massage’?

Ans – Shampoo

Q2 – Which iconic cartoon series is set in the fictional Kingdom of Dholakpur?

Ans – Chhota Bheem

Q3 – Which of these marks the beginning of the process of printing Union Budget documents in India?

Ans – Halwa Ceremony

Q4 – Which of these sides did India bowl out for just 41 during the 2020 U-19 World Cup?

Ans – Japan

Q5 – Which international rapper recently launched a self-named Senegalese city and accompanying cryptocurrency? (Hint: Now that he has a country of his own, bet he doesn’t feel ‘Lonely’ anymore!)

Ans – Akon

Amazon Quiz Answers – Win Bose 700 Bluetooth Headphones (25th Jan 2020)

Q1 – Who recently bought the jewelry company Tiffany’s for $16.2 billion?

Ans – LMVH

Q2 – What is the colour of the black box found in aeroplanes? (Hint: Black box is an electronic recording device placed in an aircraft for the purpose of facilitating the investigation of aviation accidents and incidents)

Ans – Orange

Q3 – Who was conferred the Polly Umrigar Award (2018-19) for being the best international cricketer at the BCCI Annual Awards?

Ans – Jasprit Bumrah

Q4 – The eruption of the Taal volcano prompted the evacuation of at least 30,000 people. In which country is this volcano?

Ans – Philippines

Q5 -. The Sewelo is the second-largest rough-cut diamond discovered in history. Where was is it recently found?

Ans -Botswana

Amazon Quiz Answers – Win Casio 61 Key keyboard (24th Jan 2020)

Q1 – Serbia recently won the ATP Cup. Which of these players did Novak Djokovic beat in one of the matches in the final?

Ans – Rafael Nadal

Q2 – Which famous Indian born in January, once traveled to Moscow disguised as an Italian nobleman named Count Orlando Mazzotta?

Ans – Netaji Subhash Chandra Bose

Q3 – LANIDS is a development scheme set up by the government. Under this scheme, information technology based SMEs would be set up in which two areas?

Ans – Lakshadweep, Andaman and Nicobar

Q4 – The famous humorist Taarak Mehta is known for his column Duniya ne Undha _____. (Fill in the blanks)

Ans – Chashma

Q5 – P Mangesh Chandran is a known champion in which of these sports?

Ans – Chess

Amazon Quiz Answers – Win Rs.10,000 Pay Balance (23rd Jan 2020)

Q1 – Who is the only batsman to score more than 1000 runs in Test cricket in 2019?

Ans – Marnus Labuschagne

Q2 – Which famous freedom fighter born on 28th January 1865 was also known as ‘Punjab Kesari’?

Ans – Lala Lajpat Rai

Q3 – Which of these popular Sitcom characters has Italian American roots and is also 1/16th Portuguese? (Hint: This character does NOT like sharing food and always asks you how you’re doing.)

Ans – Joey Tribbiani

Q4 – The 101st birth anniversary of which poet on 14th January, was observed by Google with a special doodle dedicated to him?

Ans – Kaifi Azmi

Q5 – Which of these famous Bollywood personalities is among the producers for the movie Chhapaak?

Ans – Deepika Padukone

Amazon Quiz Answers – Win Huawei Y9 (22nd Jan 2020)

Q1 – Janhvi Kapoor is starring in an upcoming biopic based on which Indian Air Force pilot?

Ans – Gunjan Saxena

Q2 – Pravasiya Bharatiya Divas celebrated on 9th January, celebrates the return of which national figure from South Africa to India on 9th January 1915?

Ans – Mahatma Gandhi

Q3 – The flag of which of these nations features the least number of stars?

Ans – Vietnam

Q4 – The theme song of which TV series starts with the lines ‘Our whole universe was in a hot, dense state’?

Ans – The Big Bang Theory

Q5 – Who has been nominated in both the Best Actress in a Leading Role, and the Best Supporting actress category for this year’s Oscars?

Ans -Scarlett Johansson

Amazon Quiz Answers – Win Fujifilm X-A7 Mirrorless Camera (21st Jan 2020)

Q1 – ADNEC, the venue for the ‘World Future Energy Summit 2020’ is located in which city?

Ans – Abu Dhabi

Q2 – Few of the names of editions of which reality show are ‘Your Gang, Your Glory’, ‘Rising’, ‘Extreme’, ‘Real Heroes’ and ‘Revolution’?

Ans – Roadies

Q3 – GS Lakshmi is the first woman to do what in the world of cricket?

Ans – Match referee for a men’s ODI

Q4 – Which of these movies received the most number of Oscar Nominations in 2020? (Hint: It has received 11 Oscar nominations)

Ans – Joker

Q5 – The 2020 edition of which league featuring teams such as the Raptors, Warriors, Hunters, Rockets started on January 20th, 2020?

Ans – Premier Badminton League

Amazon Quiz Answers – Win Samsung A10s (19th Jan 2020)

Q1 – The upcoming movie Panga stars Kangana Ranaut in the role of a national level player of which sport?

Ans – Kabaddi

Q2 – TESS (Transiting Exoplanet Survey Satellite) from which space agency recently discovered a new habitable exoplanet?

Ans – NASA

Q3 – Cary Joji Fukunaga is the director of the 25th installment in which film franchise?

Ans – James Bond

Q4 – Which country will leave the European Union before 31st January 2020 after a parliament vote in support of the decision?

Ans – Great Britain

Q5 – Which Indian state organizes the International Kite Festival every January?

Ans – Gujarat

Amazon quiz answers – Win Bose Soundsport Headphones (18th Jan 2020)

Q1 – What is likely to be conducted in India between April 1, 2020 and September 30, 2020 using a mobile phone application for the first time?

Ans – Census

Q2 – The orange traffic cone logo of which software wears a Santa hat for the festive season (December 18th- January 1st)?

Ans – VLC media player

Q3 – Daniele De Rossi, who announced his retirement recently, is a world-cup winning footballer of which country?

Ans – Italy

Q4 – Vayu, Hikka, Kyarr, Maha, and Pavan – heavily affected India’s west coast in 2019. What are these?

Ans – Cyclones

Q5 – Haitham bin Tariq Al Said has recently named as the new Sultan of which country?

Ans –Oman

Amazon Quiz Answers – Win Go Pro Hero 8 (17th Jan 2020)

Q1 – Which famous person born on 15th January, delivered the iconic ‘I have a dream’ speech at Washington?

Ans – Martin Luther King Jnr

Q2 – Utkalika is the state emporium of which Indian state?

Ans – Odisha

Q3 – The Hundred’ is a cricket tournament in England to be launched in 2020. What does the Hundred refer to?

Ans – Number of balls in an innings ‘

Q4 – More than 1 billion animals may have been killed in wildfires ravaging which country in 2019-20?

Ans – Australia

Q5 – Which of these popular animated series is set in the fictional town of Springfield?

Ans -Simpsons

Amazon Quiz Answers – Win Rs.20000 Pay balance (16th Jan 2020)

Q1 – In 2019 who broke the record of Sanath Jayasuriya of scoring most international runs as an opener in a calendar year?

Ans – Rohit Sharma

Q2 – The state bird of Mizoram and Manipur is Mrs _____’s pheasant. (Fill in the blank) Hint: This bird has the surname of a famous British naturalist.

Ans – Hume

Q3 – From the 3rd to the 12th of January, which of these team tennis events was held in Brisbane, Perth and Sydney?

Ans – ATP Cup

Q4 – In the movie Tanhaji, Saif Ali Khan is playing the role of which historical character?

Ans – Udaybhan Rathod

Q5 – In 1968, the Beatles visited the spiritual training camp of which ‘Maharishi’ known for the transcendental meditation technique?

Ans – Mahesh Yogi

Amazon quiz answers – Win LG W30 Pro (15th Jan 2020)

Q1 – The RBI has launched which app to help the visually challenged identify the denomination of currency notes?

Ans – MANI

Q2 – Who has recently been named as the decade’s most famous teenager worldwide by the United Nations?

Ans – Malala Yousafzai

Q3 – The upcoming movie Brahmastra features which of these pairs in a movie together for the first time?

Ans – Ranbir- Alia

Q4 – Yutu-2 is the second lunar rover from which country that recently completed 1 year of exploration on the far side of the moon?

Ans – China

Q5 – Who recently announced the Earth shot Environment Prize to motivate the creation of new solutions to tackle the climate crisis?

Ans – Prince William

Amazon Quiz Answers – Win Canon M200 Mirrorless Camera (14th Dec 2020)

Q1 – On January 2, 2020, Prakash Parv was celebrated as the birth anniversary of which Sikh Guru?

Ans – Guru Gobind Singh

Q2 – David Stern who recently passed away was a former Commissioner of which famous Sports league? (Hint: Players like LeBron James, Michael Jordan played in this league)

Ans – NBA

Q3 – For playing which character did Joaquin Phoenix win the 2020 Golden Globe Award for Best Actor in a Drama Motion Picture?

Ans – Joker

Q4 – Leo Carter recently became the 4th in T20 cricket and 7th overall to achieve what feat? (Hint: Yuvraj achieved this in 2007)

Ans – Hit 6 Sixes in an over

Q5 – Andaman and Nicobar Islands recently commemorated the 76th Anniversary of the first flag hoisting by whom?

Ans – Netaji Subhas Chandra Bose

Amazon Quiz Answers – Win Rs.5000 Pay Balance (13th Jan 2020)

Q1 – Which organisation maintains the ‘Stolen Works of Art Database’?

Ans – INTERPOL

Q2 -In 2019, who became the first batsman to score more than 20000 international runs in a decade?

Ans- Virat Kohli

Q3 – Dadasaheb Phalke Award is India’s highest award in which of these sectors?

Ans- Cinema

Q4 – Mandu Festival is organised by the tourism board of which Indian state?

Ans- Madhya Pradesh

Q5. Christina Koch recently set the record for the longest ______ by a woman. (Fill in the blank)

Ans – Spaceflight

Amazon Quiz Answers – Win Oppo Reno 2Z (12th Jan 2020)

Q1- Swami Vivekananda was a monk and one of the most celebrated spiritual leaders of India. He worked tirelessly towards the betterment of the society, in servitude of the poor and needy. He celebrates his birthday today. What is his real name?

Ans – Narendra Nath Datta

Q2 – _______ Day is celebrated in honor of Swami Vivekananda’s birthday. (Fill in the blank)

Ans = National Youth Day

Q3 – What is the name of India’s first manned space flight project?

Ans – Gaganyaan

Q4 – Who among them recently won the World Rapid Chess Championship in the women’s category? (Hint: She was born in Andhra Pradesh)

Ans – Koneru Humpy

Q5 – ‘Him Darshan’ Express that was recently launched connects which of the following places to each other?

Ans – Kalka – Shimla

Amazon Quiz Answers – Win FiiO X1II Music Player (11th Jan 2020)

Q1. Kambala, an annual race held in Karnataka, involves which animal?

Ans – Buffalo

Q2. The Apex court of which country recently became the first for holding the government responsible for climate action?

Ans – Netherlands

Q3. Which of these major cities was the first to celebrate the start of the 2020 New Year and new decade?

Ans – Auckland

Q4. Homer, Marge, Bart and Lisa are members of which family famous in the world of pop culture?

Ans – Simpsons

Q5. The Republic of Macedonia added which word to its official name in 2019?

Answer is –North

Amazon Quiz Answers – Win OnePlus TV (10th Jan 2020)

Q1. Which venue in Australia traditionally hosts the ‘Pink Test’ at the beginning of the year to raise money for breast cancer sufferers?

Ans – SCG

Q2. Who among these is NOT one of the four directors of the short film ‘Ghost stories’?

Ans – Anurag Basu

Q3. Planck’s Law and the Hypothesis of Light Quanta is a publication by which scientist born on 1st January who collaborated with Einstein?

Ans – Satyendra Nath Bose

Q4. January 4th is celebrated as _______ day, in honor of a Frenchman who developed a tactile writing system? (Hint : This invention is a blessing for blind people around the world)

Ans – World Braille Day

Q5. The name of which of these traditional Indian technique in the textile field comes from a Sanskrit word meaning ‘to tie’?

Ans – Bandhani

Amazon Quiz Answers – Win Rs.10,000 Pay Balance (9th Jan 2020)

Q1. Which of these is a high-speed satellite internet product development project from Amazon?

Ans – Project Kuiper

Q2. Which upcoming movie starring Ajay Devgan features the Battle of Sinhagad fought in 1670?

Ans – Tanhaji

Q3. How do we better know singer Park Jae-sang born on 31st December, who became a worldwide phenomenon in 2012? (Hint : Gangnam style!!)

Ans – Psy

Q4. Which extremely popular video sharing app was launched in 2017 by Chinese developer ByteDance, for markets outside of China?

Ans – Tik Tok

Q5. Phobophobia is the fear of what?

Ans – Phobias

Amazon Quiz Answers – Win Samsung M30s (8th Jan 2020)

Q1 – The barbs along the back, the ribbons of twisted steel, the jagged ends of swords and knives all tangled up’. Which throne is being described here by Stannis Baratheon in Game of thrones ?

Ans – The Iron Throne

Q2 – The speeches and writings of this famous leader born on December 26th, 1893 are found in the ‘Little Red Book’. Name the leader.

Ans – Mao Zedong

Q3 – The central character of the ‘Mardaani’ movie series is Shivani Roy. Which ruler’s name is also her middle name?

Ans – Shivaji

Q4 – Sabroom SEZ (Special Economic Zone) focussed on the agro based food processing sector is the first SEZ in which state?

Ans – Tripura

Q5 – Pakyong Airport is the first airport of which state?

Ans – Sikkim

Amazon Quiz – Win Samsonite Polycarbonate Suitcase (7th Jan 2020)

Q1 – This actor born on 29th December, fittingly bought a house named ‘Dimple’ from Rajendra Kumar, but then renamed it Aashirwad. Name him.

Ans – Rajesh Khanna

Q2 – Noor Ahmad was the youngest player to enter the auction for the 2020 IPL. Which country has he represented at U19 level?

Ans – Afghanistan

Q3 – Nicolas cage (Hollywood actor), Eden Hazard (Belgian footballer and Real Madrid player), Bipasha Basu(Indian actress & model) & Lewis Hamilton(F1 racer and current world champion) have one the following things in common. What is it?

Ans – Born On Same Day

Q4 – ‘Mr Watson-come here- I want to see you’ were the first lines communicated through which medium? (Hint: Graham Bell invented this device)

Ans – Telephone

Q5 – In which of these sports did Jitu Rai, rise to world no.1 in his category in July 2014?

Ans – Shooting

Amazon Quiz Answers – Win Rs.20,000 Pay Balance (6th Jan 2020)

Q1. Who recently became the first ever badminton player to earn over half a million USD in prize money in a single year?

Ans – Kento Momota

Q2. Good Governance Day is observed in India each year on the same day as which of these occasions?

Ans – Christmas

Q3. ‘Pyjamas are Forgiving’ and ‘The Legend of Lakshmi Prasad’ are books written by which celebrity born on December 29th, 1974?

Ans – Twinkle Khanna

Q4. In the 2nd week of December 2019, who changed her Twitter bio to ‘A teenager working on her anger management problem’? (It has changed since then)

Ans – Greta Thunberg

Q5. Which famous rock band collaborated with AR Rahman to create the song ‘Ahimsa’?

Ans – U2

Amazon Quiz Answers – Win Noise Shots Wireless Headphones (4th Jan 2020)

Q1- December 19th is celebrated as the Liberation day for which Indian state that became independent in 1961?

Ans – Goa

Q2- What achievement of the Indian team at the Eden Gardens in 2001, was recently emulated by Jharkhand in the Ranji trophy?

Ans – Win After Following ON

Q3- Sonu Sood, Prakash Raj and Sudeep have been the principal antagonists in the 3 editions of which popular film series?

Ans – Dabangg

Q4- The Unquiet River by Arupjyoti Saikia re-imagines the history of a state with a particular river at the center. Name the river.

Ans – brahmputra

Q5- On 24th December, 1986 an act was passed which gave safeguards against unfair trade practices. What day is observed on 24th December?

Ans – National Consumer Day

Amazon Quiz Answers – Win Casio 61 Key Keyboard (3rd Jan 2020)

Q1- Eight year old Ryan Kaji earned around $26 million in 2019. What is the source of his income?

Ans – Reviewing toys on YouTube

Q2- The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?

Ans – Jhumpa Lahiri

Q3- UK’s richest woman Denise Coates is the co-CEO of which organisation? (Hint: It’s a safe bet that her wealth will keep rising every year!)

Ans –  Bet365

Q4- Sunny, who has starred in movies such as Gold and the upcoming Bhangra Paa Le is the brother of which Bollywood star?

Ans – Vicky Kaushal

Q5- December 23rd is observed as Kisan Diwas every year on the occasion of which former Indian Prime Minister’s birthday?

Ans – Chaudhary Charan Singh

Amazon Quiz Answers – Win Rs.10,000 Pay Balance (2nd Jan 2020)

Q1- Divya, Akanksha, Pratima and Prashanti Singh are sisters who have represented India in which sport?

Ans – Basketball

Q2 – How do we better know rapper Dilin Nair?

Ans – Raftar

Q3 – Who recorded his 8th ODI score of 150 or more in a match played at Vishakapatnam?

Ans – Rohit Sharma

Q4 – Which choreographer is the director of the upcoming movie Street Dancer 3D?

Ans – Remo D’Souza

Q5- US based Lars Buro has designed ‘Cybunkers’- a garage to accomodate ‘Cybertrucks’ and their owners. Whose products are ‘Cybertrucks’?

Ans – Tesla

Thanks For Reading this article. Press Notification Bell icon to get instant notification of our latest posts and articles.

32 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here