Amazon Quiz Answers – Today’s Answers of Samsung Galaxy note 10

Amazon Daily Quiz Answers

0

Amazon Daily Quiz Answers – 8 AM – 12 PM

Amazon Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers, Amazon Today Quiz Answers, amazon free cashback quiz, amazon weekly quiz answers.

Hello Guys! I hope you’re doing well. Today, I am back with another Daily Quiz article. In today’s Quiz, We can win Samsung Galaxy note 10 by giving correct answers of 5 Simple questions.

Amazon daily provides one quiz to his App only customers and one winner is selected every day. If you luckily become the winner of Quiz, You may get Free amazon pay balance, Free smartphones, New Gadgets, etc.

Amazon Daily Quiz Timing and Schedule

  • Today’s Quiz – Samsung Galaxy note 10 Quiz
  • Timing – 8 AM to 12 PM
  • Number of Winners – 1
  • Winner will be declared on – 29th February 2020
  • Winning Prize – Free Samsung Galaxy note 10

Also Read: Paytm New UPI Cashback offer – Earn Rs.1000 Paytm cashback

How to Participate in the Amazon Daily Quiz?

1 . First of all, Update or Download amazon app from here.

2. Open the App and Login with Your Mobile and Password.

3. Click on Search bar and Search Quiz.

4. Click on Funzone Banner option.

amazon daily quiz answers

5. Scroll Down and You will see Oppo Reno Quiz. 

6. Click on it and Click on Start Button.

7. Give 5 Correct Answers.

8. Now, If you are selected as a winner, You will be informed via Mail or Message.

Amazon Daily Quiz Answers – Win Samsung Galaxy note 10 (19th Feb 2020)

Q1.  The currency of Costa Rica, the Colon is named after which famous personality?

Ans – Christopher Columbus

Q2.  Anthony Hopkins, Tom Hanks, Al Pacino and Joe Pesci all lost in a category at the 2020 Oscars, who won the award in that category?

Ans – Brad Pitt

Q3. 12 year old Kaamya Karthikeyan has recently become the youngest to climb the highest peak in which continent?

Ans – South America

Q4. Optophobia is the fear of what?

Ans – Fear Of Opening One’s Eye

Q5. Who among the following made his first ODI century during the India vs New Zealand ODI series in 2020?

Ans – Shreyas Iyer

Amazon Daily Quiz Answers – Win Sony Home Theatre (18th Feb 2020)

Q1. Which of these firsts did Parasite achieve by winning the Best Picture Oscar in 2020?

Ans – First foreign language film to win

Q2. Who was the only batsman to make 400 runs or more in the 2020 U19 Cricket World Cup?

Ans – Yashasvi Jaiswal

Q3. Which recent Padma Vibhushan awardee born on 14th February, became a cabinet minister in Haryana at the age of 25?

Ans – Sushma Swaraj

Q4. A doctor of Indian origin, SS Vasan has been made the head of a team of researchers to develop a vaccine for what?

Ans – Coronavirus

Q5. As per a recent notification, which of these has the RBI kept unchanged at 5.15% ?

Ans – Repo rate

Amazon daily Quiz Answers – Win Rs.200000 Pay balance (17th Feb 2020)

Q1. White, yellow, red, orange, blue, and green were the six original colors on the classic version of which 40-year old iconic toy?

Ans – Rubik’s Cube

Q2. The 2020 Australian open was Novak Djokovic’s ___ Grand Slam singles victory. (Fill in the blanks.)

Ans – 17th

Q3. The Union Budget proposed which of these to build a National cold supply chain for perishables such as meat and fish?

Ans – Kisan Rail

Q4. The upcoming film ‘The New Mutants’ is part of which movie franchise?

Ans – X Men

Q5. Which famous political activist born on February 13th, wrote the poem ‘In the Bazaars of Hyderabad’?

Ans -Sarojini Naidu

Amazon Daily Quiz Answers – Win Oneplus 7 Pro (16th Feb 2020)

1. Indian-American Arvind Krishna has been appointed as the new Chairman of which global tech company?

Ans – IBM

Q2. What is the name of the $500 billion city-of-the-future that Saudi Arabia plans to build?

Ans – Neom

Q3. Who recently won his career’s 33rd National title at the Senior National Billiards Championship?

Ans – Pankaj Advani

Q4. The world’s smallest gold coin, which features Albert Einstein, was recently released by which country?

Ans – Switzerland

Q5. The words ‘Ordem e Progresso’ can be found on the flag of which country?

Ans – Brazil

Amazon Daily Quiz Answers – Win Alexa Echo Show (15th Feb 2020)

Q1. At which two venues did India take part in two consecutive T20I matches that both went to a super over?

Ans – Hamilton and Wellington

Q2. Which Hindi word was chosen as the ‘Oxford Hindi Word of 2019’ by the Oxford University Press?

Ans – Samvidhaan

Q3. The 2020 Hindi film ‘Gul Makai’ is based on the the life and struggle of which famous personality?

Ans – Malala Yousafzai

Q4. Who recently displaced Volkswagen as the world’s second most valuable carmaker?

Ans – Tesla

Q5. The town of Schengen, after which a famous treaty is named, is located in which country?

Ans – Luxembourg

Amazon Daily Quiz Answers – Win iPad Pro (14th Feb 2020)

Q1. In which country is it customary for women to give men chocolate on Valentine’s Day?

Ans – Japan

Q2. The Indian Navy recently launched Operation Vanilla to help which cyclone hit island-nation?

Ans – Madagascar

Q3. What did the founder of Domino’s give his future wife for their first Valentine’s Day?

Ans – A heart shaped Pizza

Q4. Toyota is making an electrified fleet of vehicles for which major 2020 event?

Ans – Tokyo Olympics 2020

Q5. Who recently launched an upgraded geo-imaging web portal called Bhuvan Panchayat 3.0?

Ans -ISRO

Amazon daily Quiz Answers – Win Rs.150000 Pay balance (13th Feb 2020)

Question 1. The first fully solar-powered airport in the world is in India. Which city can you find it in?

Ans – Cochin

Q2 – The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?

Ans – Jhumpa Lahiri

Q3 – To commemorate Rahul Dravid’s 10,000 Test runs, a wall with 10,000 bricks was built in which of these stadiums?

Ans – M Chinnaswamy stadium, Bengaluru

Q4 – Which of the following national parks is located in Rajasthan?

Ans – Keoladeo National Park

Q5 – What is the capital city of Mizoram?

Ans -Aizawl

Amazon Daily Quiz Answers – Win iPhone XS (12th Feb 2020)

Q1. Which song by Coldplay (filmed in Mumbai) features Beyonce, and Bollywood star Sonam Kapoor and showcases the festival of Holi, among other things related to India?

Ans – Hymn for the Weekend

Q2. What is the name of the mythical creature which has the head of a human and the body of a lion? A large structure of this is seen in Giza, Egypt.

Ans – Sphinx

Q3. In the Lion King, what is Simba’s mother’s name?

Ans – Sarabi

Q4. Ishwar Chandra Vidyasagar was born on 26 September 1820. He fought for women’s right as an activist and helped introduce the ‘Widow re-marriage act’ in India. Where was he born?

Ans – West-Bengal

Q5. Where would you find the Mismi mountain peak, the most distant source of the Amazon River?

Ans -Peru

Amazon Daily Quiz Answers – Win Oppo Reno 2Z (9th Feb 2020)

Q1 – Which of these was earlier known as the ‘Hailey National Park’ when it was established in 1936?

Ans – Jim Corbett National Park

Q2 – Which country’s highest point is Mount Fuji, a dormant volcano?

Ans – Japan

Q3 – Which was named as the ‘Word of the Year 2018’ by Oxford dictionaries?

Ans – Toxic

Q4 – In a 1999 Test match against South Africa, New Zealand tail-ender Geoff Allott batted a memorable innings which lasted 101 minutes. How many runs did he score?

Ans – 0

Q5 – I can talk English, I can walk English, I can laugh English, because English is a phunny language’, which actor said this dialogue in a Bollywood movie?

Ans -Amitabh Bachchan

Note – Participate in Daily Quiz Answer between 8 AM to 12 PM.

Thanks for reading this article. If you want more interesting articles like this to share it with your friends. Join Our Telegram Channel – Earning Tricks

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here