Amazon Today Quiz Answers 19th Jan 2020 | Win Samsung A10s Today

17

Amazon Daily Quiz Contest, Amazon Christmas Quiz, Amazon Quiz Answers, Amazon Today Quiz Answers, Amazon recharge tricks, Amazon cashback offers, Amazon free gift voucher, Amazon 19th January 2020 Quiz Answers, Amazon deals, and Offers.

Amazon Today Quiz Answers – Win Samsung A10s

Hello Guys! I hope you all are fine. Today, I’m going to show you Today Quiz Questions and Answers of Amazon Today Quiz. We have Uploaded Correct Answers. You can Win Samsung A10s from this Quiz.

This Offer is Specially For you. In this Offer, You’ve to give Answers Of 5 Simple Questions and You Will Get a Chance to Win Latest Launched Flagship Products and Prize Money. You will Win Samsung A10s with Amazon today quiz answers.

Also Read: PUBG Mobile New Trick to get Free M416 Skin, Permanent Outfit and More

Amazon is an android app available in Play Store. It is Basically a Shopping Website. Here you can buy products in all categories like Home and Kitchen, Electronic Items, Computer, and Accessories, etc. Amazon Pay is an Extended Program By Amazon. It Works Similarly Like Paytm, Phonepe, etc. You can Do Prepaid Recharge, Pay Electricity Bill, DTH Bill, Pay Using UPI.

Amazon Also Offer a Program which is Amazon Quiz in which all Amazon App users can participate and get a chance to win latest flagship Products. Here are Today’s Amazon Quiz Questions and Answers. I hope You Like.

How to Participate in the Amazon Quiz Daily Contest?

  1. First Of All Download Amazon App from Play Store.
  2. Install and Open the application.
  3. Now, If You already have an Amazon account then log in or Sign-in otherwise Create a new account.
  4. After a successful Login, Search Quiz Time.
  5. You will get an Option Quiz Time.
  6. Choose that option.
  7. Participate in Amazon Quiz Contest.
  8. Give all Correct Answers.
  9. If You Will win any prize, You’ll get a Mail.

Note: Participation Will Ends At 12 PM Today.

Today’s Amazon Quiz Answers – Win Samsung A10s (19th Jan 2020)

Q1 – The upcoming movie Panga stars Kangana Ranaut in the role of a national level player of which sport?

Ans – Kabaddi

Q2 – TESS (Transiting Exoplanet Survey Satellite) from which space agency recently discovered a new habitable exoplanet?

Ans – NASA

Q3 – Cary Joji Fukunaga is the director of the 25th installment in which film franchise?

Ans – James Bond

Q4 – Which country will leave the European Union before 31st January 2020 after a parliament vote in support of the decision?

Ans – Great Britain

Q5 – Which Indian state organizes the International Kite Festival every January?

Ans – Gujarat

Previous Amazon Quizzes Answers

Amazon quiz answers – Win Bose Soundsport Headphones (18th Jan 2020)

Q1 – What is likely to be conducted in India between April 1, 2020 and September 30, 2020 using a mobile phone application for the first time?

Ans – Census

Q2 – The orange traffic cone logo of which software wears a Santa hat for the festive season (December 18th- January 1st)?

Ans – VLC media player

Q3 – Daniele De Rossi, who announced his retirement recently, is a world-cup winning footballer of which country?

Ans – Italy

Q4 – Vayu, Hikka, Kyarr, Maha, and Pavan – heavily affected India’s west coast in 2019. What are these?

Ans – Cyclones

Q5 – Haitham bin Tariq Al Said has recently named as the new Sultan of which country?

Ans –Oman

Amazon Quiz Answers – Win Go Pro Hero 8 (17th Jan 2020)

Q1 – Which famous person born on 15th January, delivered the iconic ‘I have a dream’ speech at Washington?

Ans – Martin Luther King Jnr

Q2 – Utkalika is the state emporium of which Indian state?

Ans – Odisha

Q3 – The Hundred’ is a cricket tournament in England to be launched in 2020. What does the Hundred refer to?

Ans – Number of balls in an innings ‘

Q4 – More than 1 billion animals may have been killed in wildfires ravaging which country in 2019-20?

Ans – Australia

Q5 – Which of these popular animated series is set in the fictional town of Springfield?

Ans -Simpsons

Amazon Quiz Answers – Win Rs.20000 Pay balance (16th Jan 2020)

Q1 – In 2019 who broke the record of Sanath Jayasuriya of scoring most international runs as an opener in a calendar year?

Ans – Rohit Sharma

Q2 – The state bird of Mizoram and Manipur is Mrs _____’s pheasant. (Fill in the blank) Hint: This bird has the surname of a famous British naturalist.

Ans – Hume

Q3 – From the 3rd to the 12th of January, which of these team tennis events was held in Brisbane, Perth and Sydney?

Ans – ATP Cup

Q4 – In the movie Tanhaji, Saif Ali Khan is playing the role of which historical character?

Ans – Udaybhan Rathod

Q5 – In 1968, the Beatles visited the spiritual training camp of which ‘Maharishi’ known for the transcendental meditation technique?

Ans – Mahesh Yogi

Amazon quiz answers – Win LG W30 Pro (15th Jan 2020)

Q1 – The RBI has launched which app to help the visually challenged identify the denomination of currency notes?

Ans – MANI

Q2 – Who has recently been named as the decade’s most famous teenager worldwide by the United Nations?

Ans – Malala Yousafzai

Q3 – The upcoming movie Brahmastra features which of these pairs in a movie together for the first time?

Ans – Ranbir- Alia

Q4 – Yutu-2 is the second lunar rover from which country that recently completed 1 year of exploration on the far side of the moon?

Ans – China

Q5 – Who recently announced the Earth shot Environment Prize to motivate the creation of new solutions to tackle the climate crisis?

Ans – Prince William

Amazon Quiz Answers – Win Canon M200 Mirrorless Camera (14th Dec 2020)

Q1 – On January 2, 2020, Prakash Parv was celebrated as the birth anniversary of which Sikh Guru?

Ans – Guru Gobind Singh

Q2 – David Stern who recently passed away was a former Commissioner of which famous Sports league? (Hint: Players like LeBron James, Michael Jordan played in this league)

Ans – NBA

Q3 – For playing which character did Joaquin Phoenix win the 2020 Golden Globe Award for Best Actor in a Drama Motion Picture?

Ans – Joker

Q4 – Leo Carter recently became the 4th in T20 cricket and 7th overall to achieve what feat? (Hint: Yuvraj achieved this in 2007)

Ans – Hit 6 Sixes in an over

Q5 – Andaman and Nicobar Islands recently commemorated the 76th Anniversary of the first flag hoisting by whom?

Ans – Netaji Subhas Chandra Bose

Amazon Quiz Answers – Win Rs.5000 Pay Balance (13th Jan 2020)

Q1 – Which organisation maintains the ‘Stolen Works of Art Database’?

Ans – INTERPOL

Q2 -In 2019, who became the first batsman to score more than 20000 international runs in a decade?

Ans- Virat Kohli

Q3 – Dadasaheb Phalke Award is India’s highest award in which of these sectors?

Ans- Cinema

Q4 – Mandu Festival is organised by the tourism board of which Indian state?

Ans- Madhya Pradesh

Q5. Christina Koch recently set the record for the longest ______ by a woman. (Fill in the blank)

Ans – Spaceflight

Amazon Quiz Answers – Win Oppo Reno 2Z (12th Jan 2020)

Q1- Swami Vivekananda was a monk and one of the most celebrated spiritual leaders of India. He worked tirelessly towards the betterment of the society, in servitude of the poor and needy. He celebrates his birthday today. What is his real name?

Ans – Narendra Nath Datta

Q2 – _______ Day is celebrated in honor of Swami Vivekananda’s birthday. (Fill in the blank)

Ans = National Youth Day

Q3 – What is the name of India’s first manned space flight project?

Ans – Gaganyaan

Q4 – Who among them recently won the World Rapid Chess Championship in the women’s category? (Hint: She was born in Andhra Pradesh)

Ans – Koneru Humpy

Q5 – ‘Him Darshan’ Express that was recently launched connects which of the following places to each other?

Ans – Kalka – Shimla

Amazon Quiz Answers – Win FiiO X1II Music Player (11th Jan 2020)

Q1. Kambala, an annual race held in Karnataka, involves which animal?

Ans – Buffalo

Q2. The Apex court of which country recently became the first for holding the government responsible for climate action?

Ans – Netherlands

Q3. Which of these major cities was the first to celebrate the start of the 2020 New Year and new decade?

Ans – Auckland

Q4. Homer, Marge, Bart and Lisa are members of which family famous in the world of pop culture?

Ans – Simpsons

Q5. The Republic of Macedonia added which word to its official name in 2019?

Answer is –North

Amazon Quiz Answers – Win OnePlus TV (10th Jan 2020)

Q1. Which venue in Australia traditionally hosts the ‘Pink Test’ at the beginning of the year to raise money for breast cancer sufferers?

Ans – SCG

Q2. Who among these is NOT one of the four directors of the short film ‘Ghost stories’?

Ans – Anurag Basu

Q3. Planck’s Law and the Hypothesis of Light Quanta is a publication by which scientist born on 1st January who collaborated with Einstein?

Ans – Satyendra Nath Bose

Q4. January 4th is celebrated as _______ day, in honor of a Frenchman who developed a tactile writing system? (Hint : This invention is a blessing for blind people around the world)

Ans – World Braille Day

Q5. The name of which of these traditional Indian technique in the textile field comes from a Sanskrit word meaning ‘to tie’?

Ans – Bandhani

Amazon Quiz Answers – Win Rs.10,000 Pay Balance (9th Jan 2020)

Q1. Which of these is a high-speed satellite internet product development project from Amazon?

Ans – Project Kuiper

Q2. Which upcoming movie starring Ajay Devgan features the Battle of Sinhagad fought in 1670?

Ans – Tanhaji

Q3. How do we better know singer Park Jae-sang born on 31st December, who became a worldwide phenomenon in 2012? (Hint : Gangnam style!!)

Ans – Psy

Q4. Which extremely popular video sharing app was launched in 2017 by Chinese developer ByteDance, for markets outside of China?

Ans – Tik Tok

Q5. Phobophobia is the fear of what?

Ans – Phobias

Amazon Quiz Answers – Win Samsung M30s (8th Jan 2020)

Q1 – The barbs along the back, the ribbons of twisted steel, the jagged ends of swords and knives all tangled up’. Which throne is being described here by Stannis Baratheon in Game of thrones ?

Ans – The Iron Throne

Q2 – The speeches and writings of this famous leader born on December 26th, 1893 are found in the ‘Little Red Book’. Name the leader.

Ans – Mao Zedong

Q3 – The central character of the ‘Mardaani’ movie series is Shivani Roy. Which ruler’s name is also her middle name?

Ans – Shivaji

Q4 – Sabroom SEZ (Special Economic Zone) focussed on the agro based food processing sector is the first SEZ in which state?

Ans – Tripura

Q5 – Pakyong Airport is the first airport of which state?

Ans – Sikkim

Amazon Quiz – Win Samsonite Polycarbonate Suitcase (7th Jan 2020)

Q1 – This actor born on 29th December, fittingly bought a house named ‘Dimple’ from Rajendra Kumar, but then renamed it Aashirwad. Name him.

Ans – Rajesh Khanna

Q2 – Noor Ahmad was the youngest player to enter the auction for the 2020 IPL. Which country has he represented at U19 level?

Ans – Afghanistan

Q3 – Nicolas cage (Hollywood actor), Eden Hazard (Belgian footballer and Real Madrid player), Bipasha Basu(Indian actress & model) & Lewis Hamilton(F1 racer and current world champion) have one the following things in common. What is it?

Ans – Born On Same Day

Q4 – ‘Mr Watson-come here- I want to see you’ were the first lines communicated through which medium? (Hint: Graham Bell invented this device)

Ans – Telephone

Q5 – In which of these sports did Jitu Rai, rise to world no.1 in his category in July 2014?

Ans – Shooting

Amazon Quiz Answers – Win Rs.20,000 Pay Balance (6th Jan 2020)

Q1. Who recently became the first ever badminton player to earn over half a million USD in prize money in a single year?

Ans – Kento Momota

Q2. Good Governance Day is observed in India each year on the same day as which of these occasions?

Ans – Christmas

Q3. ‘Pyjamas are Forgiving’ and ‘The Legend of Lakshmi Prasad’ are books written by which celebrity born on December 29th, 1974?

Ans – Twinkle Khanna

Q4. In the 2nd week of December 2019, who changed her Twitter bio to ‘A teenager working on her anger management problem’? (It has changed since then)

Ans – Greta Thunberg

Q5. Which famous rock band collaborated with AR Rahman to create the song ‘Ahimsa’?

Ans – U2

Amazon Quiz Answers – Win Noise Shots Wireless Headphones (4th Jan 2020)

Q1- December 19th is celebrated as the Liberation day for which Indian state that became independent in 1961?

Ans – Goa

Q2- What achievement of the Indian team at the Eden Gardens in 2001, was recently emulated by Jharkhand in the Ranji trophy?

Ans – Win After Following ON

Q3- Sonu Sood, Prakash Raj and Sudeep have been the principal antagonists in the 3 editions of which popular film series?

Ans – Dabangg

Q4- The Unquiet River by Arupjyoti Saikia re-imagines the history of a state with a particular river at the center. Name the river.

Ans – brahmputra

Q5- On 24th December, 1986 an act was passed which gave safeguards against unfair trade practices. What day is observed on 24th December?

Ans – National Consumer Day

Amazon Quiz Answers – Win Casio 61 Key Keyboard (3rd Jan 2020)

Q1- Eight year old Ryan Kaji earned around $26 million in 2019. What is the source of his income?

Ans – Reviewing toys on YouTube

Q2- The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?

Ans – Jhumpa Lahiri

Q3- UK’s richest woman Denise Coates is the co-CEO of which organisation? (Hint: It’s a safe bet that her wealth will keep rising every year!)

Ans –  Bet365

Q4- Sunny, who has starred in movies such as Gold and the upcoming Bhangra Paa Le is the brother of which Bollywood star?

Ans – Vicky Kaushal

Q5- December 23rd is observed as Kisan Diwas every year on the occasion of which former Indian Prime Minister’s birthday?

Ans – Chaudhary Charan Singh

Amazon Quiz Answers – Win Rs.10,000 Pay Balance (2nd Jan 2020)

Q1- Divya, Akanksha, Pratima and Prashanti Singh are sisters who have represented India in which sport?

Ans – Basketball

Q2 – How do we better know rapper Dilin Nair?

Ans – Raftar

Q3 – Who recorded his 8th ODI score of 150 or more in a match played at Vishakapatnam?

Ans – Rohit Sharma

Q4 – Which choreographer is the director of the upcoming movie Street Dancer 3D?

Ans – Remo D’Souza

Q5- US based Lars Buro has designed ‘Cybunkers’- a garage to accomodate ‘Cybertrucks’ and their owners. Whose products are ‘Cybertrucks’?

Ans – Tesla

Thanks For Reading this article. Press Notification Bell icon to get instant notification of our latest posts and articles.

17 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here